Håravfall

håravfall Håravfall beror på genetik. Drabbas man av håravfall går det inte att hejda. Möjligtvis kan det bromsas upp, men förr eller senare faller håret obönhörligt av om man har anlag för håravfall.

Hjälp med håravfall

Vad man kan göra är att söka hjälp och utföra en hårtransplantation. Man tar då hår från de delar av huvudet som aldrig drabbas av håravfall, nämligen tinningarna och nacken. Då får man en permanent lösning på sitt hårproblem. Man får en hårlinje som sitter kvar resten av livet. Hårtransplantation kan göras på olika sätt. Vi använder oss av framför allt två metoder när vi utför våra hårtransplantationer FUE-metoden och Stripmetoden. Hårtransplantation med FUE-metoden innebär i korthet att vi plockar hårsäcksgrupper som består av två eller tre hårsäckar och fäster dem på det området på huvudet som saknar hår. Hårtransplantation med Stripmetoden innebär att vi tar ut en hudremsa med hår. Från hudremsan separerar vi sedan hårsäckarna som sedan transplanteras Vi ger dig rätt hårtransplantation mot ditt håravfall. Hos oss får du den bästa hjälpen du behöver.

Håravfall bland män och kvinnor

Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man. Hos oss får du den hjälpen du behöver och till skillnad från alla andra kliniker som behandlar håravfall och utför hårtransplantationer följer läkaren med dig från början till slut. Vi vet att många tycker att det är obehagligt med håravfall. Om inte annat på det stora antal patienter med håravfall som årligen besöker oss. Du som lider av att tappa hår, tveka inte att kontakta oss för hjälp. Du vet att det finns hjälp att få i form av en hårtransplantation. En permanent lösning av håravfallet.

Välkommen!

Om du funderar på att genomgå en hårtransplantation är det viktigt att välja rätt klinik. Vi erbjuder många olika behandlingar och våra läkare har många års erfarenhet.

Kontakta gärna oss för mer information!

Bli uppringd

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig och berättar vad vi kan göra för dig.