0423-118557 [email protected]

FUT/STRIP-metoden

FUT/STRIP
Alla operationer utförda på Nordic New Hair Center är baserad på Dr Xiaonan Du och Dr Zhengwu Suns banbrytande Fullicular Unit Transplantation (FUT/Strip) metoden. Kärnan av denna procedur är att transplantera enskilda hårsäcksgrupper som naturligt förekommer i ett till fyra hår per group till det mottagarområde så att resultatet ser helt naturligt ut.

Skillnaden mellan Fullicular Unit Transplantation (FUT/Strip) och Fullicular Unit Extraction (FUE) är metoden som används vid avplockning av hår från givarområden. Med Strip metoden avlägsnas en hel remsa av hud från givarområden delas sedan till enskilda hårsäcksgrupper med hjälp av ett mikroskop. Med FUE metoden avlägsnas enskilda hårsäcksgrupper direkt från givarområden med hjälp av en cylindrisk skalpell.

Alla våra operationer utförs under lokalbedövning. Hårtransplantationer med flera tusen hårsäcksgrupper kan ta upp till en heldags arbete, men tiden går snabbt. Under proceduren kan patienten vila bekvämt och titta på Tv, ta en tupplur eller prata med de anställda.

Läs mer om operationsdagen

Välkommen!

Om du funderar på att genomgå en hårtransplantation är det viktigt att välja rätt klinik. Vi erbjuder många olika behandlingar och våra läkare har många års erfarenhet.

Kontakta gärna oss för mer information!

Bli uppringd

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig och berättar vad vi kan göra för dig.