0423-118557 [email protected]

Om oss

Om oss Vi är specialister på Hårtransplantation för både män och kvinnor i Skandinavien. Vi är stolta att kunna erbjuda de mest erfarna och hängivna läkare i hela Skandinavien. Tillsammans har Dr Xiaonan Du och Dr Zhengwu Sun över 4000 glada och nöjda patienter.

Vi är belägna i den fina staden Helsingborg med en 141 kvadratmeters nyrenoverad våning med utsikt över Öresund. Med mindre än tio minuters gångavstånd till tåg, buss och färjterminalen gör det enkelt att ta sig till och ifrån kliniken. Självklart finns det flygförbindelse. Tre flygplatser finns med mindre än en timmes resetid. Ängelholm Helsingborg Airport; Sturups Airport och så klart Kastrups Airport i Köpenhamn som nås med tåg.

Dr Xiaonan Du är en av de bästa och mest erfarna Hårtransplantations läkare i norden. Sedan 1997 har Dr Xiaonan Du arbetat med tusentals patienter med utmärkta resultat och fått beröm för sitt arbete. Hon är dedikerad och extremt noggrann med sitt arbete. Under årens lopp har hon även utbildat andra läkare och assistenter inom Hårtransplantationer.

Dr Du är specialist i Follicular unit transplantation (FUT-Strip) och Fullicular unit Extraction (FUE). Hon har behärskat och fulländat metoden att plocka och transplantera hårsäcksgrupper från och till de flesta kroppsytor till exempel skalp ögonbryn och ögonfrans.

Välkommen!

Om du funderar på att genomgå en hårtransplantation är det viktigt att välja rätt klinik. Vi erbjuder många olika behandlingar och våra läkare har många års erfarenhet.

Kontakta gärna oss för mer information!

Bli uppringd

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig och berättar vad vi kan göra för dig.